Urheilijat

Olemme erikoistuneet naisten voimaharjoitteluun. Olemme vieneet tavallisia naisia tyhjästä tangosta suomen mestareiksi saakka voimailussa.

miksi tämä koskee sinua?

 

Olemme vieneet ihan tavallisia suomalaisia naisia aloittelijasta SM-tasolle ja mestareiksi saakka voimailussa. Nämä naiset ovat tehneet voimanostoa, koska se on ollut hauskaa.

Mitä sitten tapahtuu, kun ovestamme kävelee sisään nälkäinen PELAAJA, joka haluaa kehittyä?

Tämä kysymys vaivaa meitä. Jos kerran pystymme viemään tavalliset naiset mestareiksi, mitä sitten tapahtuisi, jos meidän tietotaito valmennettaisiin nälkäiselle urheilijalle? Esimerkiksi sinulle?

Se yhteistyö olisi varmasti erittäin mielenkiintoista molemmin puolin.

Haluamme tarjota modernia voimavalmennusta pelaajien käyttöön, joka perustuu tieteeseen, tutkimukseen ja käytännön tietotaitoon. Olemme varsinkin naisten voimailun asiantuntija ja edelläkävijä. Kerron miksi.

valmennuksemme hyödyt naisille

👉 Estät vammoja, kun sinulla on riittävästi voimaa. Tästä on jo useampi tutkimus julkaistu. Lisäämällä voimaa ennaltaehkäistään erittäin tehokkaasti vammautumisriskejä. Tämä on tärkeää varsinkin naisille, koska lihasmassa on pienempi kuin miehillä. Liikkuessaan naiset tarvitsevat vielä enemmän voimaa nivelien ympärille kuin miehet.

👉 Kun lisäät voimaa, suojaat itsesi lajiasi varten. Varsinkin kontaktia sisältävissä lajeissa, pelaaja suojaa itsensä iskuilta vahvistamalla itseään. Pelaaja ei lennä enää kumoon jokaisesta kontaktista ja pystyy reagoimaan niihin.

👉 Pelaajana saat epäreilun etulyöntiasema, muut eivät tee tätä. 99% pelaajista harjoittelee voimaa täysin väärin! He tuhlaavat aikaansa kaikenmaailman turhuuksiin, joiden ärsyke ei siirry käytännön hyötyyn pelikentälle (tyyliin pitkiä sarjoja askelkyykkyjä, ikävä kyllä moni tekee edelleen näitä…LOPETA nämä HETI).

👉 Saat modernia ja toimivaa voimavalmennusta, joiden avulla kehityt pelaajana. Meillä on näytöt naisten voimatasojen kasvattamisesta huipputasolle saakka. Tarvitset asiantuntijan, joka on perehtynyt nimenomaan naisten valmentamiseen.

👉 Teemme tätä myös itse. Me tiedämme mitä se vaatii ja pystymme tuomaan omat näkökulmamme myös käyttöösi.

Tutkimuksessa todettiin että naisilla on 1,6 kertainen riski saada eturistisiderepeämiä urheilussa. Miksi näin? Tämä riski johtuu naisten alhaisemmasta lihasmassasta alaraajoissa.

Voimaharjoittelu korjaa tämän!

Tutkimuksen linkki

Tässä tutkimuksessa seurattiin 4 vuotta nuoria naisjalkapalloilijoita, joiden loukkaantumisriski väheni 35% lisäämällä takareiden lihasvoimaa.

Voimaharjoittelu estää loukkaantumiset!

Tutkimuksen linkki

Tässä tutkimuksessa seurattiin myös naisjalkapalloilijoita yhden kauden ajan. Voimaharjoittelu laski jopa kolminkertaisesti loukkaantumisriskiä kauden aikana.

Voimaharjoittelu on se juttu!

Tutkimuksen linkki

teemme voimaa eritavalla kuin muut

Lähestymme voimaharjoittelu hieman eri kulmasta kuin kaikki muut. Me teemme tätä ammattimaisesti, uskomme tieteeseen, käytäntöön ja kokemukseen. Käytämme moderneja työkaluja ja valmennamme RPE-menetelmällä. Tästä syystä olemme hallitseva Suomen Mestari, hallitseva SE, useita arvokisamitaleita ja nostajamme ovat terveitä sekä kehittyvät rajua vauhtia jatkuvasti. Metodimme toimivat todella hyvin. Tänäkin vuonna kisaamme jälleen kivenkovalla joukkueella.

👉 Näin lisäämme voimaa sinuun:

💪 VAIHE#1:

Olemme edelläkävijä voimailussa. Käytämme harjoittelussa eri työkaluja mittaamaan voimantuottoa, jotta saamme pelaajan mahdolliset ongelmakohdat selville.

💪 VAIHE#2:

Olemme keränneet dataa jo useamman vuoden, jonka avulla pystymme säätämään RPE-ohjelmoinnin täydellisesti pelaajalle.

💪 VAIHE#3:

Kahden edellisen vaiheen avulla pystymme analysoimaan pelaajan ongelmakohdat voimantuotossa. Tämän jälkeen pystymme valmentamaan pelaajaa henkilökohtaisesti räätälöidyllä ohjelmalla. Tämä poistaa ongelmat nousujohteisesti. Tulokset näkyvät rajuna kehityksenä pelikentällä.

👉 SEURAUS: pelaaja pysyy terveenä, hän suojaa itsensä loukkaantumisilta, hänen voimansa kasvavat ja tietysti se tärkein, järkevästi tehty voimaharjoittelu siirtyy suoraan hyödyksi pelikentällä. 

Pelaajan kiihdytysnopeus, sivuttaisliikkeet, suunnanvaihdot parantuvat rajusti. Hän myös pärjää paremmin fyysisen kontaktin kanssa.

Hänestä tulee pysäyttämätön.

ilmainen workshop

Haluaisimme kutsua pelaajat ILMAISEEN workshoppiin kanssamme. Haluamme näyttää miten tekisimme pelaajasta ja joukkueesta VAHVEMMAN. Kerromme MIKSI teemme tiettyjä asioita voimaharjoittelussa.

Ehdotamme seuraavaa:

👉 Workshopin kesto 3-4h

👉 Osoitteessa Putkikatu 21 Naantali, Naantalin Noston tiloissa

👉 Käydään läpi maastavedon, takakyykyn ja penkkipunnerruksen oikeaoppiset tekniikat

👉 Jokaisen pelaajan tekniikkaa korjataan, hän saa rakentavaa palautetta siitä

👉 Jokainen pelaaja tietää workshopin jälkeen mitä hänen tulisi harjoittaa

👉 Jokainen pelaaja saa lisäksi 4 viikon henkilökohtaisen harjoitusohjelman

👉 Jokainen pelaaja saa matalan kynnyksen erikoistarjouksen Naantalin Noston voimavalmennukseen

👉 Tämä on ilmainen workshop kaikille osallistujille

👉 Paikkoja rajallisesti

Meillä olisi todella paljon annettavaa pelaajille. Tekisimme teidän pelaajista pysäyttämättömiä voimakoneita. Yhteistyö olisi todella hedelmällistä molemmille ja varmasti mielenkiintoista sekä hauskaa.

Missiomme on 2022 saada ensimmäiset hedelmälliset yhteistyökuviot auki urheiluseuroihin. Haluamme avata pelin ilmaisella workshopilla. Olisitteko te ensimmäinen?

Ystävällisin terveisin,

Markku Sorosuo

Naantalin Nosto ry

markku(at)ruokatauko.fi