Voimanosto ja esittelyssä tällä kertaa Emmi. Hän on itseasiassa yksi vanhimmista asiakkaistamme koko impeurumissa. Emmi tuli mukaan jo 2017, jolloin alkoi naisten pienryhmävalmennus.

2018 ja 2019 Emmi taisteli kanssamme CrossFit Naantalin riveissä.

2019 käynnistyi voimalijoiden valmennus ja tämä vei Emmin mukanaan. Emmi on kertonut, että hänellä on ollut taipumus vaihtaa ”lajia” herkästi, joten päätimme hieman kysyä häneltä lisää.
Kysymys: ”Mikä on saanut sinut jatkamaan voimailun parissa?”
Emmi: ”Siihen on vaikuttanut monipuolinen ja minulle räätälöity ohjelma. Se myös vaihtuu riittävän usein, jotta mielenkiinto säilyy.”
Emmi: ”Näen myös kehitystä omassa kehossani. Tein maksimivoimaakin, mutta huomasin ettei se sovi minun keholleni. Joten teen enemmänkin pumppiohjelmia ja perusvoimaa. Tämä on ollut mielekäs harrastus ja hyvää vasapainoa työelämän kiireisiin.”
Kysymys: ”Kerro sinun tavoitteistasi?”
Emmi: ”Halusin treenata omalla tasollani ilman vaivoja.”
Kysymys: ”Kenelle suosittelet voimanostoa?”
Emmi: ”Suosittelen ihan jokaiselle, ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta. Tule oikeasti kokeilemaan tänne Naantaliin.”
Kysymys: ”Miksi treenaat Naantalin Nostossa?”
Emmi: ”Täällä on kiva voimaperhe, olemme yhteisö. Hyvässä porukassa on mukava treenata. Nautin myös siitä, että pääsen treenaamaan 24/7 vuorotyöläisenä. Myös valmennus tietää vahvuuteni ja heikkouteni, en ole pelkkä kasvoton jäsen. Täällä minut tiedetään ja he osaavat valmentaa.”

Voimanosto sopii myös sinulle, jos haluat lihasmassaa, pumppiohjelman tai perusvoimaa kuten Emmi.

Kysy lisää minulta teija(at)ruokatauko.fi | Voimanosto Naantali