Kuntosali Naantali – etsitkö sopivaa paikkaa treenata tällä alueella? Meillä on tarjota sinulle mielenkiintoinen kuntosali, jossa sinua myös valmennetaan. Meidän ratkaisusta on oikeasti myös hyötyä sinulle.

Olemme huomanneet valmentajina, että suurimmalla osalla ihmisistä kuntosalilla ei ole mitään tietoa mitä siellä oikein pitäisi tehdä. Laiteviidakosta voi olla joskus vaikea löytää se punainen lanka.

Kun menet kuntosalille, sinulla pitäisi olla nämä hanskassa: ohjelma, intensiteetti, tekniikka ja nousujohteisuus. Jos yksikin näistä puuttuu, teet turhaa työtä salilla.

Ohjelma

Mitä kuntosaliohjelmallasi halutaan saavuttaa? Lisätäänkö sillä lihasta? Voimaa? Nostetaan rasvanpolttoa? Nämä edellämainitut vaativat täysin erilaisen ohjelman toisistaan, jotta saadaan tuloksia. Onko ohjelmasi sellainen, joka ottaa myös huomioon henkilökohtaiset ominaisuutesi ja salisi laitevalikoiman?

Kaikki vaikuttavat ohjelmoinnin laatimiseen. Me olemme panosteet ohjelmointiin alusta saakka. Tästä syystä olemmekin menestyneet kisalavoilla erinomaisesti. Ohjelmointi on meille ammattitaidon soveltamista jokaiselle asiakkaallemme henkilökohtaisesti. Emme IKINÄ tee mitään copy-paste-ohjelmaa, jonka saat yleensä kuntokeskuksista. Näissä paikoissa sinä olet vain numero ja volyymi muiden joukossa. Naantalin Noston kuntosalilla sinä olet henkilö, jonka haluamme onnistuvan. Joten tästä syystä panostamme ohjelmointiin kohdallasi. Lue esimerkiksi voimaharjoitteluohjelma aloittelijalle.

Intensiteetti

Tiedätkö millä tavalla ohjelmaasi tuli soveltaa kuntosalilla itse käytännössä, jotta kehosi reagoi siihen halutulla tavalla? Tämäkin on yleensä sellainen seikka, josta 99% salikävijöistä ei ole hajuakaan. Miltä liikkeen tai noston pitäisi oikeasti tuntua, jotta se vie eteenpäin? Osaatko vastata tähän kysymykseen?

Me osaamme. Juuri tästä syystä valmennamme sinua tunnistamaan kehosi voimavaroja niin sanotulle RPE-systeemillä.  Kun treenaat aina oikealla intensiteetillä, kehosi kehittyy paremmin.

Tekniikka

Entäs sitten itse tekninen suoritus? Meidän kuntosalillamme sinun teknistä tietotaitoa lisätään jatkuvasti. Meillä sinä nostat ja teet asioita oikealla tekniikalla, joka pitää sinut terveenä. Ei ole järkeä repiä rautaa ylös lattiasta huonolla tekniikalla, joka lisää vammariskejä. Tee asioita oikein ja menesty!

Me siis valmennamme sinua. Sinun tekniikkasi korjataan oikeaksi. Saat oikeat menetelmät treenata.

Nousujohteisuus

Viimeisenä myös nämä kaikki edellämainitut pitää viedä sinua jatkuvasti eteenpäin. Nousujohteinen kuntosalivalmennus antaa keholle jatkuvasti uuden ärsykkeen. Tämä uusi ärsyke aiheuttaa kehon tarpeen päästä tasapainoon. Kun tämä tapahtuu, sinä näet kehitystä esimerkiksi voimassasi ja lihaksistossasi. Saavutat tavoitteita tämän ansiosta.

Nousujohteisuus voidaan tehdä vaikka lisäämällä kiloja tankoon, se voi olla toistojen lisäämistä, se voi olla palautusajan muokkaamista ja niin edelleen. Keinoja on monia. Nämä kaikki räätälöidään juuri sinulle oikeaksi.

Kuntosali Naantali – näin meillä tehdään kuntosaliohjausta. Teemme tätä hieman eri tavalla kuin kuntokeskukset yleensä. Täällä panostamme henkilökohtaiseen valmennukseen, täällä sinä olet osa meidän tiimiä.

Naantalin Nosto toimii 24/7 -menetelmällä. Valmennuksemme päivystää arki-iltaisin ja avustaa sinua kaikessa mikä liittyy harjoitteluun. Salimme osoite on Putkikatu 21 Naantalissa.

Tarvitsetko ammattimaisempaa kuntosalivalmennusta? Saat meidät kiinni sähköpostilla. Kysy lisää.

Miesten kuntosalivalmennus: kimmo(at)ruokatauko.fi

Naisten kuntosalivalmennus: teija(at)ruokatauko.fi

Noston Instagram